Mahabharata-Adı Parva
Yazar | Ayasya |
---|---|
Yayınevi | Vaveyla |
Kitap Türü | Yabancı Romanlar |
Yıl | 2020 |
Sayfa Sayısı | 704 |
Okunma Sayısı | 1439 |
Mahabharata-Adı Parva Kitap Özeti
Bir yüzyıl boyunca doğmamış olan ben, annemin rahminde örtülerin altında saklanmış olarak Bhrigu soyuna mensup herkesin hatta doğmamış olanların yok edilirken attıkları çığlıkları duydum. İşte kalbimin öfkeyle dolduğu zamanlardı bunlar. Ne annem ve babam ne de hamile kadınlar ile soyumun mensuplarına hiç kimse yardım etmedi kurtulsunlar diye ölümden. Ve benim annem hiç kimsenin onları korumadığını bildiği için beni bu şekilde sakladı.
Eğer yeryüzünde adaleti sağlayacak tek bir kişi olsaydı bu günahın işlenmesine hiç kimse cesaret etmeyecekti. Suç cezalandırılmazsa daha büyük bir suç işlenir. İşlenmiş bir suçu cezalandırmaya gücü olan bir adam, bir haksızlık olduğunu bildiği hâlde haklıyı savunmaz, suçluyu cezalandırmazsa aynı suçu işlemiş sayılır. Mademki babam ölürken onu kurtarmaya gücü olan kudretli krallar parmaklarını oynatmadılar, o zaman işlenmiş bu suça karşı öfkelenmiş olmaya ve onların sağlamadığı adaleti sağlamaya hakkım var. Ben yaratıcının kendisi olarak adaleti sağlamak üzere suçu işlemiş olanı yok etme hakkına sahibim!
(Tanıtım Bülteninden)
Mahabharata-Adı Parva Kitabının Konusu Nedir?
Ayasya
Çözülen her problem yeni problemler yaratır.Murphy
Mahabharata-Adı Parva Kitap İncelemeleri
Mahabharata-Adı Parva kitabı Ayasya isimli yazarın en popüler kitaplarından birisidir.
704 sayfaya sahip olan bu kitap okurlarının karşısına birbirinden ilginç konularla çıkıyor. 2020 yılında Vaveyla tarafından basıma girmiştir.
Kitap şimdiye kadar 1439 kişi tarafından okunmuştur. Bu kitaba ait yorumlarınızı yaparak kitabın bilinirlik oranını artmasına yardımcı olabilirsiniz.
Sizde Bu Kitaba Yorum Ekleyin
Korkmayın! Mail adresiniz gözükmeyecek.
2 Yorum
Nurdan Durgun
20/03/2020 15:00
Bu kitap muhteşem.
Berkay Ak
20/03/2020 19:26
Şimdiye kadar okuduğum en iyi kitap.