Tohum
Yazar | Fethi Ahmet |
---|---|
Yayınevi | İga Kültür Kitaplığı |
Kitap Türü | Roman |
Yıl | 2020 |
Sayfa Sayısı | 106 |
Okunma Sayısı | 495 |
Tohum Kitap Özeti
Büyük bir sanatçı olmamı sağlayacak belirli bir yeteneğim olmadığına göreörselenmiş bedenimden çıkan tohumlar, yaratacağım hayatlar benim eserim olacak sanırım. Başka da bir boka yaramam mümkün değil. Ama yine de belli olmaz. Hayat bu, nasıl akacağını bilemeyiz. Bir şey değişir, her şey değişir. Örneğine pek rastlamayan kurgusu ve sıradışı hikâyesiyle edebiyat kuramcılarından sade okura kadar geniş bir kitlede büyük tartışmalara yol açacak bir kitap Tohum.
Akıcı ve sürükleyici öykülerden oluşan bu kitap sizi kimi zaman dehşete düşürecek, kimi zaman gözlerinizi yaşartacak ama bitirdiğinizde bir süre suskunluğa gömecek. Belki anlayabilmek için tekrar okuma ihtiyacı duyacak ve başkalarıyla tartışacaksınız ama elinizde tuttuğunuz bu incecik kitap, muhtemelen farkında olmadığınız veya gözünüzde büyüttüğünüz varoluşa barbarca saldıran yıkıcı bir silah. Çünkü milyonlarca yıldır sürekli bölünen o ilk tohumdan mütevellit devasa ve kaotik yaşamın hepimizi sürüklediği tek bir yer var aslında. Hiçlik.
(Tanıtım Bülteninden)
Tohum Kitabının Konusu Nedir?
Fethi Ahmet
Baykuştan Korkumuz Yok! Biz Ki, Şahinler Sürüsü.Sultan Mehmet
Tohum Kitap İncelemeleri
Tohum kitabı Fethi Ahmet isimli yazarın en popüler kitaplarından birisidir.
106 sayfaya sahip olan bu kitap okurlarının karşısına birbirinden ilginç konularla çıkıyor. 2020 yılında İga Kültür Kitaplığı tarafından basıma girmiştir.
Kitap şimdiye kadar 495 kişi tarafından okunmuştur. Bu kitaba ait yorumlarınızı yaparak kitabın bilinirlik oranını artmasına yardımcı olabilirsiniz.
Sizde Bu Kitaba Yorum Ekleyin
Korkmayın! Mail adresiniz gözükmeyecek.
2 Yorum
Nurdan Durgun
20/03/2020 15:00
Bu kitap muhteşem.
Berkay Ak
20/03/2020 19:26
Şimdiye kadar okuduğum en iyi kitap.